Niniejszym informuję, że:

  1. Administratorem danych wskazanych w zgodzie na przetwarzanie danych osobowych wyrażonej powyżej jest Agnieszka Kęcel, dietetyk prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Dietetyk Kliniczny Agnieszka Kęcel (ul. 11 Listopada 192/17 58-301 Wałbrzych), tel. 506460576, adres e-mail: agnieszka.kecel@o2.pl

  2. Celem zbierania danych jest wykonanie umowy o świadczenie usług dietetycznych (porada dietetyczna, ułożenie indywidualnego jadłospisu).

  3. Podstawą prawną przetwarzania Pana/ Pani danych osobowych jest zgoda na przetwarzanie danych dotyczących stanu zdrowia (art.9 ust. 2 lit. A RODO), umowa o świadczenie usług (art. 6 ust. 1 lit. RODO), obowiązek prawny ciążący na administratorze (art. 6 ust. 1 lit. F RODO).

  4. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści danych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także praw sprzeciwu, zażądania zaprzestania przetwarzania i przenoszenia danych, jak również prawo do cofnięcia zgody w dobrowolnym momencie oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (tj.: po 25 maja 2018r.- Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

  5. Podanie danych jest dobrowolne, lecz niezbędne do wykonania ww umowy. W przypadku niepodania danych nie będzie możliwa realizacja celu tj. wykonanie umowy.

  6. Dane udostępnione przez Panią/ Pana nie będą podlegały udostępnieniu podmiotom trzecim. Odbiorcami danych będą tylko instytucje upoważnione z mocy prawa.

  7. Dane udostępnione przez Panią/Pana nie będą podlegały profilowaniu.

  8. Administrator danych nie ma zamiaru przekazywać danych osobowych do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

  9. Dane osobowe będą przechowywane przez:

    • Okres wykonywania obowiązków wynikających z umowy,

    • Okres, w którym przepisy nakazują Przechowywać Pani/Pana dane (np. ustawy podatkowe)

    • Okres, w którym administrator może ponieść konsekwencje niewykonania obowiązku

tel. 506460576                 agnieszka.kecel@o2.pl

1 )Przychodnia Nex-Medical Świebodzice, Kolejowa 19- ostatni poniedziałek miesiąca

2)Przychodna Śródmieście-Biały Kamień  ul. Wysockiego 24-24 A. - wtorek

3)Przychodnia ViADENT ul. Wrocławska 16- środa, czwartek

Na konkretne godziny proszę umawiać się telefonicznie

 

 

  • Facebook Social Icon

Wszelkie prawa zastrzeżone. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now